De zorgverzekeraar bepaalt als commerciele verzekeringsmaatschappij steeds meer welke zorg wordt vergoed maar ook welke zorg niet. Daarnaast is het steeds moeilijker om een goede zorgverzekeraar te kiezen. De reclames, polisvoorwaarden en online zorgkiezers zijn vaak beperkt en laten daarmee slechts een deel van het verhaal zien.

Beste Zorgverzekeraar 2019 namens Zorgverleners

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van het advies van de commissie ‘Beste Zorgverzekeraar 2019’ namens zorgverleners, laat dan hier uw gegevens achter. U zult dan ruim voor de jaarwisseling, moment van de keuze voor een nieuwe zorgverzekering, een e-mail ontvangen met daarin informatie over de zuivere restitutie zorgverzekeringen voor komend jaar. Twee weken na de jaarwisseling zullen alle contactgegevens gewist worden voor uw privacy.

Hier kunt u zich aanmelden voor info

Maar 30 % van premie gaat echt naar de zorg. Waar blijft de rest?

Citaat: “Met andere woorden de premie is wel degelijk aan het stijgen en het voordeel van het privatiseren van de zorg komt niet terecht bij de verzekerden, maar wel in de vorm van kapitaal bij verzekeraars.

Wat ze ook niet vertelt is dat zorgverzekeraars de afgelopen vijf jaar 5 miljard winst hebben gemaakt. Dat betekent dat ze de winst keurig hebben uitgesmeerd over de jaren en helemaal geen ‘stijging van de premies dempen’ zoals Schippers beweert. De Nederlandse verzekerden hebben de afgelopen jaren 5 miljard teveel premies betaald. Dat is aan de orde!”

Nog meer komt boven drijven over onze Zorg.

Zorgverzekeraars en medisch specialisten investeren in Pharma bedrijven met hun pensioenfondsen…

Het Farma Fortuin: Zembla

Share Button
Spring naar toolbar