Links

Oceaan van Liefde

20140925-021230-7950490-150x150Enige periodes per jaar kan er met ons mee worden gevaren op de Atlantische oceaan.Unieke, intieme en onvergetelijke ervaringen.Je zal in contact komen met in vrijheid levende dolfijnen en walvissen en hun geweldige, hart-openende energie.Er worden INTENSIVES,  3- en 5 daagse workshops, evenals individuele vaardagen georganiseerd.Ook kun je met je eigen team, familie of vrienden met ons mee.Je zal ontdekken en ervaren wat werkelijk de kunst van creatie inhoudt..Hier ervaar je “the magic van ZIJN”.Gedurende enige weken per jaar, kun je met ons mee, de zee op, om samen te zijn in de prachtige natuur met deze geweldige dieren …..een totaal nieuwe werkelijkheid! Zij brengen “shifts”  in jouw hoofd, hart en ziel tot stand die je niet voor mogelijk zou houden…Geniet op iedere pagina van deze website alvast van prachtige filmimpressies en lees over het samenzijn, ont-moeten, de eenheid en over de Intensives.Kom het dan zelf beleven. Tot ziens!

Praktijk van NU

Twitter omslagfotoComplementaire geneeskunde en integrale zorg met hart en ziel.

Een weg naar gezondheid en geluk

In de Praktijk van NU worden reguliere en alternatieve geneeswijzen samen gebracht tot integrale zorg, waarbij jij als geheel meer bent dan de optelsom van alle losse delen.

lees meer

Dolphin Healing Key

DHKEen geschenk van in vrijheid levende dolfijnen & walvissen

Een uitzonderlijk verfijnd gereedschapskistje en geschenk van in vrijheid levende dolfijnen & walvissen. Het ondersteunt jouw ontwikkeling naar een ” lichte” staat van zijn.

Door je bewust en actief gedurende 10 weken af te stemmen op deze unieke “light frequencies”  worden op subtiel energetisch niveau, herinneringen  die belastend, beladen en/ of pijnlijk zijn, als het ware uit je wezen en weefsel “weggetrild”. De ene frequency opent een ruimte voor de volgende… Als je licht bent kun je spelen net als een dolfijn. lees meer…

Spring naar toolbar