Ons team

Kees van de Velden, Orthomoleculair therapeut & adviseur

Het pad, dat ik als mens en in mijn werk als fysiotherapeut- soma en orthomoleculair hulpverlener gelopen heb, heeft mijn visie op ziekte en gezondheid gevormd, door vanuit een alles omvattende – integrale – en holistische wijze daarnaar te kijken, daarin te groeien en ontwikkelen en van daaruit te willen leven en werken.  “Aanraken” is een krachtig gereedschap  om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Centraal in mijn werk staat het zelf herstellend en genezend vermogen van de mens. Als je een afspraak maakt is dat het moment om een tijdje met je mee te lopen. Dan kan ik je  met mijn vakkennis en de voor jou geëigende therapie behandelen, adviseren, begeleiden en inspireren. De eerste vraag, die je dan kunt stellen is: “wat beweegt je en hoe is dat zichtbaar in je leven.” Als je naar je lichaam leert luisteren, kun je de signalen, die je uitzendt  gebruiken om veranderingen in je lifestyle te maken. Daarbij kun je o.a denken aan stress en/of fysieke overbelasting. Enkele technieken, die je daarbij helpen zijn : houdingsbewustzijn, adem- en ontspanning. Langdurige tekorten van micro-nutriënten, dit zijn vitaminen, mineralen en sporenelementen, kunnen ook leiden tot vele stoornissen in onze stofwisseling. Deze kunnen ontstaan door tekorten aan mineralen in de bodem en daardoor in onze voeding; belasting met schadelijke stoffen, bestrijdingsmiddelen, straling, luchtvervuiling, stress en dergelijke. Orthomoleculaire Geneeskunde heeft een wetenschappelijke basis. Hierdoor kunnen veel ziekteprocessen positief worden bestreden. De therapie bevordert het: afvoeren van afvalstoffen; aanvullen van tekorten; aansterken door optimale voeding. Een preventief Orthomoleculair verantwoorde levenswijze kan veel bijdragen aan een gezond lang leven. Samenvattend is dit integrale geneeskunst.
Centraal staat, dat het niet belangrijk is wat je doet maar wie je bent.

Je bent namelijk een “human being” en geen “human doing” . Als je jezelf beter leert kennen, neem je meer verantwoordelijkheid voor jezelf, m.a.w je leven/lichaam weer meer in eigen hand nemen. Ik wens je al het goede, dat je jezelf toewenst en help je graag op het pad daar naartoe.

“Vier het leven iedere dag“ Kees

Eugenie2Eugenie Maluw, Fysiotherapeut

Mijn naam is Eugenie Maluw, ik ben uit het bouwjaar 1965 (dat wordt even rekenen), en ik heb een gezin van 3 kinderen waarvan de oudste van 18 inmiddels is uitgevlogen. Ik heb mijn opleiding gedaan in Groningen en afgerond in  1989. Sindsdien ben ik altijd aan het werk geweest als fysiotherapeut.  Maar ik heb een beetje gezondigd met een uitstap van 4 jaar door een restaurant en later een cateringbedrijf te beginnen omdat ik zo van koken houd.

Inmiddels heb ik mijn kookschortje aan de wilgen gehangen en ben ik reeds jaren, weer terug in dit prachtige vak omdat ik het zo miste. Het contact met de cliënten, de hulpvraag, het begeleiden en coachen, behandelen en adviseren.

En nu ben ik weer aan de slag in deze mooie praktijk en dat doe ik met veel enthousiasme.

“Wandelen voegt kostbare minuten toe aan jouw leven.” Eugenie

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWinny van de Velden, integrale Life coach

Als integrale Life coach, is mijn werk gericht op hart gecentreerd bewustzijn, versterken, helen, persoonlijke groei en ontwikkeling. De intentie van mijn werk is vanuit alles wat is en alles wat mogelijk is, jou, je eigen balans en kracht te laten ervaren en je te assisteren om jouw eigen “levenslied ” te herkennen en te kunnen gaan leven, uitdragen en delen. Passie voor het leven wordt tot een krachtige vitaliserende en helende vlam aangeblazen. Het effect daarvan zal voelbaar en zichtbaar worden, zowel in jouw lijf en innerlijke wereld als in jouw leven en wat daarin tot bloei zal kunnen komen. Mijn kernwaarden zijn nederigheid, eenvoud en mededogen. Ik kan je snel en effectief inzicht en hulp bieden op ieder niveau. Alles is een. Wordt er een oplossing gegeven voor iets wat beperkingen geeft in het dagelijks leven, bijvoorbeeld in het lichaam, dan werkt dit direct als bevrijding op alle andere niveaus, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zo werkt het ook als de belasting of beperking zich in een van de andere gebieden bevindt. Mijn sessies zijn lichtvoetig, basic, down to earth maar heel exact en oplossingsgericht. Het spiegelt, vitaliseert, en heelt. Het inspireert en vernieuwt.  Daarnaast heeft mijn muzikale achtergrond de deuren geopend naar de helende en hart openende vriendschap met dolfijnen en walvissen. Deze wijze en woordeloze gidsen zijn een voorbeeld van liefde en geluk. Ervaring is de zuiverste weg naar gelukkig en gezond leven. Ze brengen de pure ervaring van intens geluk, blijdschap, harmonie en genezing, naar een ieder die daar naar verlangt. Door in hun energie en levenssfeer zijn, is deze ervaring een onvergetelijk geschenk waarbij hun trillingsfrequentie van liefde en geluk zelfs tot op DNA niveau herstel en vernieuwing in ons genereert, is een geschenk, dat nergens anders mee te vergelijken is en jouw verrijkt in alle aspecten van wie jij bent, op een ongekend snelle wijze. Het is tegelijkertijd de meest wonderbaarlijke ervaring die je jezelf kunt geven in jouw leven.

Creëer je beste Leven NU… Winny

Annet van de Velden

Orthomoleculair therapeut en coach

Mijn naam is Annet van de Velden en net als mijn vader Kees van de Velden ben ik een orthomoleculair therapeut. Met veel trots is mijn praktijk Eat&Sea een samenwerking aangegaan met AldlanFysio, een prachtige en bloeiende praktijk waarbij de persoon als geheel centraal staat.

Het is mijn missie om mensen te ondersteunen en te begeleiden in hun zoektocht naar gezondheid en welzijn waardoor een persoonlijke balans bereikt kan worden. Dit doe ik door middel van orthomoleculaire therapie en emotionele re-integratie.

Mijn werkmethode begint met een gedegen analyse van jouw klachten en symptomen. 
Daarna gaan we gezonde voedingsgewoonten in jouw leven introduceren door een stap-voor-stap benadering en een persoonlijk behandelplan.

Je zult meer inzicht krijgen in jouw gezondheid, behoeften en voedingspatroon. Vanuit die inzichten gaan wij samen de negatieve patronen doorbreken waardoor jij in jouw element kunt komen. 1 sessie is voldoende om alles samen te kunnen inventariseren. Lees hier over mijn online werkmethode

Naast een voedingsadvies met voedingssuppletie vormt een onderdeel van jouw therapie emotionele re-integratie. Deze tak van de sport heb ik van mijn moeder Winny van de Velden overgenomen. Door het hervinden van jouw emotionele balans zul jij betere keuzes gaan maken, die vervolgens positief zullen uitwerken op jouw voedingspatroon en algehele gezondheidsbeleving. 

In Scheveningen, Den Haag kun je daarnaast aanvullende wandelsessies boeken. Het is wetenschappelijk bewezen dat beweging positieve gevolgen heeft voor het integreren van nieuwe kennis. Daarom bied ik tevens ontspannende strandwandelingen en boswandelingen aan waarbij wij aandacht geven aan gedachtes en gevoelens die jouw weg naar persoonlijke balans belemmeren. 

Mocht je meer willen weten over mijn praktijk Eat&Sea, neem dan een kijkje op mijn website www.eatandsea.nl

Volg Eat&Sea Instagram! zo ben je meteen op de hoogte van nieuwe blogs, mijn werkmethode en interessante updates.

Ik kijk ernaar uit om te begeleiden bij jouw zoektocht naar een betere gezondheid, vitaliteit en spankracht!

Gezond en Gelukkig

Annet

 

Spring naar toolbar